Palka Bygg AB

Hej och hallå på er alla! Hur står det till med er idag? Jag har äntligen kunnat flytta in i huset så här några veckor före jul. Ni som följer mig här på bloggen har fått hänga med i hela processen som startade när jag för precis ett år sedan fick bygglov av kommunen. Sedan hittade jag en byggfirma i Södertälje som är erkänt duktiga när det gäller husbyggen och för nio månader sedan gjöts grunden, och förra veckan var huset klart att flytta in i.  

Allting har gått som på räls och det måste jag rikta ett stort tack till denna byggfirma i Södertälje för som heter Palka Bygg AB. När det var dags att hitta ett kompetent företag med kunskap inom husbyggen blev jag rekommenderad det här företaget av fabriken som tillverkade huset. Jag kollade givetvis upp med ett par tidigare kunder till Palka Bygg AB om vad deras erfarenhet var av denna byggfirma i Södertälje, och de hade inget negativt alls att säga. När det gäller ett sådant här stort projekt som ett husbygge så är man förstås mån om att få hjälp av hantverkare som verkligen kan sin sak. Jag fick omedelbart förtroende för medarbetarna på Palka Bygg AB och detta i kombination med goda referenser gjorde att jag valde att anlita dem, det var ett mycket bra val. Palka Bygg AB har en styrka i att det är ett företag med medarbetare som både har kompetens i att bygga hus men även kompetens i att utföra det allra mesta som är byggrelaterat och även inom renovering. Jag vill verkligen tipsa er om det här företaget för ett bättre byggföretag i Södertälje än Palka Bygg AB, det får man nog se sig långt efter!