Taxibolaget i Sverige AB

Hej och hallå. Det händer att jag föredrar att åka taxi framför kollektivt, särskilt när jag jobbar sent på kvällarna. Jag tycker det känns otryggt att som tjej ge sig ut på gatorna, därför tar jag taxi istället. Jag tänkte att jag skulle skriva ett inlägg om just det här, för jag tycker verkligen att det är tryggt på alla sätt och vis att åka taxi. Jag vill tipsa er om ett bolag som kör taxi i Gnesta, och det är Taxibolaget i Sverige som jag pratar om. 

Det har aldrig varit några problem med det här företaget men det har det tyvärr varit med en del andra bolag som jag haft att göra med innan jag hittade Taxibolaget i Sverige. Jag tycker det är viktigt att man får en bil till den tiden man har beställt den och att chauffören som ska köra vet vart hen ska köra. Det var just detta som var problemet med ett par andra taxibolag. Det hände att bilen inte kom, eller att den var kraftigt försenad, eller att chauffören inte riktigt visste vilken väg hen skulle ta trots att det finns GPS. Jag har alltid fått god service av denna taxi i Gnesta och deras priser är helt okej. Jag är lättad över att jag tryggt kan komma hem på kvällar och nätter och vill så klart tipsa er om dem så att ni som ska veta om att ni också kan beställa en taxi i Gnesta med omnejd via det här bolaget. Det är viktigt att vi tjejer håller ihop och det minsta jag kan göra för att öka tryggheten för er andra är faktiskt att skriva och berätta om det här.